08-11-15

Artman

Ik ben blij met de verstandige reacties van K. Artman: een duidelijke schuilnaam maar de man heeft zich persoonlijk bij mij bekend gemaakt en dat kan ik waarderen.

 

Ik stel vast dat hij meer geduld heeft als ikzelf: ik kan moeilijk praten met fanatici en dwepers. Trouwens, ik vind dat Skynet het reageren bijzonder ingewikkeld heeft gemaakt: op Facebook gaat dat veel eenvoudiger.

Nu zal men denken dat ik Artman prefereer omdat hij het eens is met mij, doch dit is niet altijd zo: hij durft mij ook tegen te spreken maar doet dat steeds met rationele argumenten en daar hou ik van. Een paar van mijn oud-leerlingen doen dit ook en zoiets doet geweldig deugd omdat ik dan het gevoel krijg dat mijn opvoeden niet tevergeefs is geweest.

Voor anonieme en emotionele reacties voel ik een zeker misprijzen: die mensen hebben niet eens de moed om in alle duidelijkheid voor hun mening uit te komen en onderbuikgevoelens  wekken bij mij een afkeer op. Daar zal ik nooit op reageren en indien ze te erg zijn dan verwijder ik ze.

08:13 Gepost door staf de wilde | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Ik betreur dat u mij blijkbaar als een 'dweper' of 'fanaticus' beschouwt, maar het zij zo. Dat is natuurlijk uw recht om dat te vinden.

Gepost door: Demos | 08-11-15

De commentaren zijn gesloten.